Rekrytointi

Julkaistu: 7.2.2019

Tapahtumakoordinaattorille/talousassistentille puolen vuoden pesti tarjolla!

Etsimme RLO Eventsille puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen tapahtumakoordinaattoria. Työssä vastaisit suuren suomalaisen klassikkoajoneuvonäyttelyn, Classic Motorshown tapahtumakoordinoinnista. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Sipoossa, Paippisissa, joten työmatkoja varten tulet tarvitsemaan omaa autoa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Päivittäisessä työssä olet yhteyksissä eri sidosryhmiin, kuten näytteilleasettajiin, tilavuokraajaan ja viranomaisiin sekä vastaat laskutuksesta ja asiakasrekisterin ylläpidosta. Meillä työskennellessä saat vastuuta, mutta koko tiimin avun ja tuen töillesi.

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä Netvisorin käytöstä. Eduksi katsotaan, jos osaat käyttää WordPressiä sekä tarvittaessa Illustratoria ja InDesignia.

Jos kiinnostuit, lähetä CV:si ja työhakemuksesi palkkatoiveen kera sähköpostitse Risto Laineelle osoitteeseen risto.laine@rloevents.fi. Risto antaa myös tarvittaessa lisätietoja paikasta numerosta 040 096 9550.

H&H Color Lab